Sterrenkindje

“Jammer genoeg zal onze dochter stil geboren worden”. Zo begon het trieste bericht.

“Wij zijn op zoek" zo schreef de papa "of er een mogelijkheid is om de handen en voeten te laten scannen ter plaatse in het ziekenhuis. Dit omdat een gipsafdruk niet altijd het gewenste resultaat geeft.”

Enkele dagen later, op een miezerige avond in de week, vindt de 3D-scansessie in het ziekenhuis plaats om een intense emotie vast te leggen.

Geschenk aan werkgever

Voor hun 50-jarige werkgever, een liefhebber van moderne sportwagens, schonk het team van werknemers dit gepersonaliseerd geschenk. Een luxesportwagen werd 3D-gemodelleerd, geplaatst op een passende dynamische houten sokkel. "50 years of power, beauty and soul" typeert de succesvolle zakenman en werd gegraveerd op de houten sokkel. Dit Artwork-on-Demand staat sinds de overhandiging te pronken in zijn kantoor. "Hij was er erg blij mee en vond het super mooi!".

 

Een beeld met een pakkend verhaal…

Toen David (31 jaar) gescand werd voor de 3D-familiefoto als verrassingsgeschenk van zijn schoonvader, kon niemand voorzien dat hij het afgewerkte kunstwerkje nooit zelf zou zien. Helaas had de chemo niet het gewenste effect op zijn kwaadaardige tumoren…

Doordat de gezinsleden voor de 3D-familiefoto reeds eerder ingescand werden (zie kunstwerkje ‘verrassingsgeschenk’), was het mogelijk deze gezinscompilatie reeds kort na de begrafenis te overhandigen als tastbare herinnering aan papa David.

55-jarig huwelijk

Geschenk van de kinderen aan hun ouders voor hun 55-jarig huwelijk. 3D-beelden in premium versie - hoogte echtgenoot: 40 cm - hoogte echtgenote: 36 cm - ingekleurd in Tongo-gold tinten.

G-Win creëert haar fotorealistische 3D-beelden op basis van 3D-scantechnologie niet aan de hand van 'gewone foto's'. De 3D-scansessies vinden bij voorkeur plaats in de 3D-scanruimte van G-Win.

Verrassingsgeschenk

Kunstwerkje van 3D-beelden met een compilatie van de familieleden voor hun jarige (o)pa. Tijdens meerdere 3D-momenten werd iedereen werd apart ingescand in 3D. Daarna digitaal gemodelleerd en vervolgens 3D-geprint.

3D-print in luxury uitvoering | breedte 30 cm | afgewerkt in bronslook

60-jarig bestaan

Bij de viering van het 60-jarig bestaan gaven de werknemers van Sitra, het internationale transportfirma met hoofdvestiging in Ieper,  deze gepersonaliseerde cadeaus aan hun directie.

Het team vroeg een geschenk met een 'strak' design en met 3D-logo waarbij de verschillende generaties geïntegreerd worden.

Totale hoogte inclusief houten sokkel: 250 mm

Remake trouwfoto

Dit koppeltje viert iedere huwelijksverjaardag met een bijzonder aandenken. Voor dit jaar kozen ze voor een remake van hun huwelijksfoto in 3D. Bij G-Win werden de bruidegom en bruid ingescand in 3D zoals ze op hun trouwfoto staan. De 3D-scan werd digitaal verwerkt en daarna 3D-geprint. Het resultaat is dit unieke 'Artwork-on-Demand', hun persoonlijk kunstwerkje voor hun achtste huwelijksverjaardag. Proficiat en dank voor het vertrouwen.

3D-print in luxury versie (geen PLA!)  | hoogte 20 cm | afgewerkt in metallic look: Blonde Bronze | op houten drager