Sculptuur officiële opening

Zojuist het pakket opengemaakt en ik kan niet anders zeggen dan WOW!
Wat is het mooi geworden en wat hebben jullie het idee geweldig vertaald naar dit mooie eindproduct.

Sculptuur gecreëerd voor Vepabin, de afvalbakken specialist naar aanleiding van de opening van een nieuwe vestiging.
3D-print in polyamide | artisanaal ingekleurd in brons | bevestigd op een - in harmonie meegekleurde - houten sokkel | +/- 30 cm hoogte

Sterrenkindje

“Jammer genoeg zal onze dochter stil geboren worden”. Zo begon het trieste bericht.

“Wij zijn op zoek" zo schreef de papa "of er een mogelijkheid is om de handen en voeten te laten scannen ter plaatse in het ziekenhuis. Dit omdat een gipsafdruk niet altijd het gewenste resultaat geeft.”

Enkele dagen later, op een miezerige avond in de week, vindt de 3D-scansessie in het ziekenhuis plaats om een intense emotie vast te leggen.

Lid van het jaar

Eerder dit voorjaar verkoos Febelsafe vzw Paul van Delft tot Lid van het jaar. De bijhorende Award (een eigen standbeeld | 30cm hoge 3D-print in onze premium-versie | artisanaal ingekleurd in bronslook) werd deze week overhandigd op de A+A-beurs in Düsseldorf.
Dank aan Febelsafe vzw om ook dit jaar deze 3D-award te mogen maken

Geschenk aan werkgever

Voor hun 50-jarige werkgever, een liefhebber van moderne sportwagens, schonk het team van werknemers dit gepersonaliseerd geschenk. Een luxesportwagen werd 3D-gemodelleerd, geplaatst op een passende dynamische houten sokkel. "50 years of power, beauty and soul" typeert de succesvolle zakenman en werd gegraveerd op de houten sokkel. Dit Artwork-on-Demand staat sinds de overhandiging te pronken in zijn kantoor. "Hij was er erg blij mee en vond het super mooi!".

 

Een beeld met een pakkend verhaal…

Toen David (31 jaar) gescand werd voor de 3D-familiefoto als verrassingsgeschenk van zijn schoonvader, kon niemand voorzien dat hij het afgewerkte kunstwerkje nooit zelf zou zien. Helaas had de chemo niet het gewenste effect op zijn kwaadaardige tumoren…

Doordat de gezinsleden voor de 3D-familiefoto reeds eerder ingescand werden (zie kunstwerkje ‘verrassingsgeschenk’), was het mogelijk deze gezinscompilatie reeds kort na de begrafenis te overhandigen als tastbare herinnering aan papa David.

55-jarig huwelijk

Geschenk van de kinderen aan hun ouders voor hun 55-jarig huwelijk. 3D-beelden in premium versie - hoogte echtgenoot: 40 cm - hoogte echtgenote: 36 cm - ingekleurd in Tongo-gold tinten.

G-Win creëert haar fotorealistische 3D-beelden op basis van 3D-scantechnologie niet aan de hand van 'gewone foto's'. De 3D-scansessies vinden bij voorkeur plaats in de 3D-scanruimte van G-Win.