Korte Keten Kop

Gepersonaliseerde, exclusieve trofeeën voor 'Korte Keten Kop 2021' (Prov. Antwerpen).

"Toen Gwin sprak over 2½D (twee en een halve D) als alternatief voor 3D, wist ik eerst niet wat ze bedoelde. Heel blij dat wij voor dit voorstel gekozen hebben".

Benieuwd naar antwoorden op onderstaande vragen?

  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Hoe gaat dit in zijn werk?
  • Wat kost dit allemaal?

Klik Antwoorden op FAQ 3beelden

Award-on-Demand

Awards voor de Managing Partners of the Year. De specifieke schoen is het uithangsbord die Futurn, specialist in projectontwikkeling van bedrijfsvastgoed, gebruikt in haar communicatie. Bouwstenen werden subtiel mee gemodelleerd op de zijkant van de schoen die bovendien duidelijk werd voorzien van de firmanaam.

Trofee originaliteit

Bij het ludieke event ‘Kartjee Kolère’ werd onder andere het ‘Gullegems Tidritkampioenskap’ over een afstand van 951 meter gereden. In de categorie originaliteit won de Russische stoomlocomotief van Tom Mestdagh de Award die G-Win ontworpen en gecreëerd heeft; een combo-fiets uit stokbroden geprint in 3D op een houten drager afgewerkt..

Award Delhaize

Delhaize België beloont maandelijks een werknemer van de maand. Bij deze nominatie hoort natuurlijk een – persoonlijke – trofee. In onderling overleg verzorgde G-Win het ontwerp en de creatie van deze awards. Om stijlvolle resultaten te garanderen werd in een keramisch materiaal in 3D geprint.